Haltálak

 

Haltálak

 

A magyar gasztronómia igazán kedveli a vegyes húsos tálakat. S ilyenek  a haltálak is. Ahonnan többen egyszerre válogathatnak az ízlésüknek megfelelő hús ételekből és a hozzájuk tartozó köretekből. Ezek a hústálak nagyon laktatóak, de sokszor bizony épp emiaat erősen meg si terhelik a gyomrot.

Amennyiben halakból készül egy ilyen bőségtál, úgy nem csak laktató és finom marad minden fogás, de azonnal egészséges is lesz egyszerre.

A Friss’n Fishnél kétféle, kétszemélyes haltálból válogathattok. Mindkét haltálban alap a tonhalas rántott sajt, a halkolbász, a Fish and Chips és a saláta, valamint a hasábburgonya.

Az első változatban, ehhez sült keszeget és sült pontypatkót adunk. Ennek az ára 4900 forint. A második tálnál az alap étkek mellé, sült pisztráng és sült süllő – két igazán különleges magyar hal – a kiegészítés.

Bármelyiket is válaszd két ember tökéletesen jól lakik belőle. Sőt a második haltálunk, amiben két sült hal szerepel, két gyermekes családoknak is tökéletes választás. A rántott ételeket a gyerekek szeretik, míg a sültek anyának és apának lesz remek ebéd vagy vacsora.

 

 

Mind a(z) 2 találat megjelenítése